Бетако - Софт

од 1989 година развиваме апликативен софтвер за Вашиот бизнис.

Дознајте повеќе

За нас


Кои сме?

Почнувајќи од 1989 година развиваме апликативен софтвер за Вашиот бизнис. Низ динамична и активна соработка со Вас, веќе со децении таложиме драгоцено искуство кое го вградуваме во нашите производи со цел да Ви овозможиме да имате поцврста контрола врз Вашата компанија.

Што работиме?

Го поедноставуваме, автоматизираме и интегрираме Вашиот бизнис, почнувајќи од највообичаените: трговија, производство, дистрибуција на стока, сметководство, разни услуги па се до крајно специфичните и ретки дејности. Препознатливи сме по едноставност во решавањето на најсложените проблематики во бизнисот.

Зошто ние?

Затоа што знаеме што му треба на бизнисот, знаеме што очекува менаџментот, Вашите клиенти, и ги познаваме законите од бизнис регулативата.Во нашето портфолио имаме трговски, прозводствени, услужни, здравствени организации, туристички агенции, јавни претпријатија и установи, дистрибутерски компании, градежни компании...

Нашите производи


Управување со возен парк

Биохемиска лабораторија

Управување со отпад од пакување

Управување со ел. отпад

Андроид апликации

Нашите клиенти


И уште многу други задоволни корисници...

Контакт


Бул. Јане Сандански 24/1-23
1000, Скопје

+389 75281332

Испратете ни порака